Moto Z2 Play Brezilya'da Android 8.0 Güncellemesini Almaya Başladı

Moto Z2 Play modeli için Brezilya'da Android 8.0 Oreo beta güncellemesi dağıtılmaya başladı. Bu yüzden kararlı sürüm Android 8.0 güncellemesi tüm modellere yakında gelebilir.

Moto Z2 Force modelinden sonra Lenovo şirketi Brezilya'daki Moto Z2 Play modelleri için bir Android 8.0 Oreo beta programı başlattı. Şirket, Android 8.0 Oreo'nun bir beta yapısını Güney Amerika'daki Moto Z2 Play kullanıcılarına sunmaya başladı. Brezilya'da şuanda Android 8.0 Oreo işletim sisteminin bir beta sürümü Moto Z2 Play kullanıcılarına test için gönderilmeye başladı. 

Eğer güncelleme planlandığı gibi giderse, Moto Z2 Play Android 8.0 Oreo güncellemesi yalnızca Brezilya'da değil diğer pazarlarda daha fazla kullanıcıya sunulmaya başlanacak. Bu sebeple güncellemenin ne zaman çıkacağına dair kesin bir şey söyleyemiyoruz. Fakat beta güncellemesi verildiğini düşündüğümüz zaman çok sürmeden kararlı sürümün bütün dünya üzerinde kademeli bir şekilde dağıtılmasını bekliyoruz. 

Brezilya'da dağıtılmaya başlanan yeni Moto Z2 Play Android 8.0 Oreo beta güncellemesi OPS27.74 yapı numarası ile birlikte geliyor. Güncelleme yeni bir işletim sistemini cihaza getirdiği için 1.2 GB gibi oldukça büyük bir boyuta sahip. 

Moto Z2 Play Oreo güncellemesi cihazınıza geldiğinde bir bildirim alacaksınız. Güncellemeyi yüklemeden önce mutlaka bir WiFi ağına bağlı olduğunuzdan emin olun. Hem bu şekilde daha sorunsuz bir şekilde güncellemeyi indirebilirsiniz hemde mobil veri paketinizi kullanmamış olursunuz. Güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun. Aksi halde güncelleme yükleme sırasında cihazınız kapanırsa cihazınız zarar görebilir ve cihazı geri açmak için çok uğraşmanız gerekebilir.

Whatsapp