Moto Z2 Force Üst Düzey Özellikleri İle AnTuTu Uygulamasında Göründü

Tanıtım tarihi oldukça yakın olan Moto Z2 Force modeli 2K çözünürlüğünde ekran ve Snapdragon 835 işlemcisi ile AnTuTu uygulamasında ortaya çıktı.

Motorola'nın amiral gemisi akıllı telefonu Moto Z2 Force modelinin piyasaya sürülmesi artık çok yakın. Aslında, cihazın geçen ay resmi olarak tanıtılması bekleniyordu. Şimdide Moto Z2 Force, Motorola XT1789-05 model numarası ile birlikte AnTuTu Benchmark uygulamasında ortaya çıktı.

AnTuTu listeleri görünen yeni Motorola amiral gemisi cihazının bazı özellikleri de ortaya çıkmış oldu. Moto Z2 Force modelinde Adreno 540 grafik birimi ile beraber gelen en yeni Qualcomm Snapdragon 835 işlemcisi bulunuyor.

Moto Z2 Force, AnTuTu listesine göre 1440 × 2560 piksel yani 2K ekran çözünürlüğüne sahip 5.5 inç ekran ile beraber gelirken cihazda ayrıca Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi bulunuyor. Listede ayrıca akıllı telefonun 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip olduğu görülüyor.

Moto Z2 Force listeye göre 12MP ve 5MP çözünürlüğe sahip kameralar ile geliyor. Özellikle, geçmiş raporlar Moto Z2 Force cihazında 12MP + 12MP çözünürlükte çift arka kamera kurulumu olacağını bize gösteriyordu.

Motorola ilginç bir şekilde, Moto Z2 Force'u ABD'deki birden fazla operatör aracılığıyla piyasaya sunmayı planlıyor. Daha önceden yapılan Verizon'a özel cihazların bu plandan sonra pek bir özelliği kalmıyor. Böylece T-Mobile ve AT & T, piyasaya sürüldüğünde Moto Z2 Force modelini operatöre özel olarak kullanabilecek.

Whatsapp