Moto Z (XT1650) akıllı telefon Hindistan'da göründü

Motorola'dan yeni bir Moto X modeli çok yakında sunulabilir...

Lenovo tarafından satın alınan ve Çinli teknoloji devi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Motorola, son dönemde bekleneni bir türlü veremezken, bu sene ise farklı bir yol izleneceğinin ilk sinyalleri gelmişti.

Motorola ismini biraz daha geride bırakmak isteyen Lenovo, Moto G4, Moto G4 Plus ve Moto G4 Play adındaki akıllı telefon modellerini sunmuş ve daha sonra da Moto Z ve Moto Z Force adındaki iki üst seviye model ile karşımıza gelmişti.

Daha önceleri Moto X ailesini firmanın amiral gemisi olurken, bu ailenin sonlandırıldığına dair söylentiler boşa çıkmış ve Motorola, Moto X'in ölmediğini duyurmuştu. Firmanın yeni Moto X modeli hakkında da bilgiler gelirken, Moto X1650 olarak ortaya çıkan akıllı telefonun Moto X olacağı yönündeki iddialar boşa çıktı.

Yeni gelen bilgilere göre Moto XT1650, aslında Moto Z akıllı telefon olmakta. Kısa bir süre önce Motorola'nın yeni Moto Z ailesinin Verizon Wireless versiyonları geldi. Moto Z Droid ve Moto Z Force Droid isimleri ile gelen cihazlar XT1650-01 ve XT1650-02 model numaraları ile geldiler.

Moto Z (XT1650) şimdi de Hindistan'da ZAUBA'da ortaya çıktı. “Motorola ZT1650 GSM Mobile phone single SIM with capacitive touch 5.5 (with valid IMEI…) şeklinde ifade dikkat çekiyor ve akıllı telefon Çin'den Yeni Delhi'ye gönderilmiş.

Whatsapp