Moto Z ve Moto Z Force modellerinin Droid versiyonları Verizon üzerinden satışta

Verizon Wireless, Moto Z Droid Edition and Force Droid Edition modellerini satışa çıkardı

ABD merkezli önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Motorola, bir süredir düşüş eğilimi içerisinde ve önce Google daha sonra da Lenovo tarafından satın alınmıştı. Bir süredir Lenovo çatısı altında faaliyetlerini sürdüren firma, bu sene farklı modellerini pazara sunarken, bunlar arasında Moto Z ve Moto Z Force modelleri dikkatleri üzerine çekmişti.

Moto Z ve Moto Z Force akıllı telefonlar üst seviye donanım özellikleri ile gelirken, Amerika Birleşik Devletleri'nde beklendiği üzere Verizon Wireless üzerinden Droid çatısı altında satışa sunuldu. Yeni cihazlar Moto Z Droid Edition ve Moto Z Force Droid Edition isimleri ile geldiler.

Satışa çıkan bu cihazların fiyat etiketlerine bakacak olursak eğer, Moto Z Droid Edition aylık 26$/ toplam 624$ olarak Moto Z Force Droid Edition ise aylık 30$ / toplam 720$ olarak satın alınabiliyor.

Ayrıca aksesuarlara bakacak olursak eğer, JBL SoundBoost Speaker $79.99 olarak, TUMI power banklar $59.99'dan $89.99'a ve Incipio Back Plate ise $14.99 fiyat ile satışta.

Moto Z Droid Edition 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran, 4GB sistem belleği, 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snadpragon 820 yonga seti, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, 2.600mAh batarya, Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi özelliklerine sahip. 

Moto Z Force Droid Edition ise farklı olarak 21MP arka kamera, 3.500mAh batarya gibi özelliklere sahip...

Whatsapp