Moto Z ve Moto Z Force Çin Pazarına Ne Zaman Geliyor

Lenovo'nun yeni üst seviye akıllı telefonları Moto Z ve Moto Z Force, Çin'de Eylül ayında satışa çıkacak.

Çin merkezli teknoloji devi Lenovo,  Motorola markasını satın aldıktan sonra bu marka altındaki Moto serisi akıllı telefonları sunmaya devam etti. Yeni Moto Z ve Moto Z Force duyurusu ile birlikte Motorola markası yerine Lenovo Moto markasını kullanmaya başladı. Halihazırda Amerika Birleşik Devletleri'nde ön siparişe sunulmuş durumda olan Moto Z ve Moto Z Force akıllı telefonların, Lenovo'nun ana vatanı Çin'de ne zaman satışa sunulacağı hakkında ise şimdiye kadar spesifik bir bilgi bulunmuyordu. 

Bugün gelen yeni bilgilere göre Motorola Mobility'nin ana şirketi Çin merkezli üretici Lenovo, Moto Z ve Moto Z Force modellerini Eylül ayının başlarında Çin'de satışa sunmaya hazırlanıyor. Gelen bilgiler bu kadarla da sınırlı değil. Yine iddialara göre Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi tabanlı Vibe UI 3.0 ara yüzü sahip olacak Moto Z ve Moto Z Force akıllı telefonların Çin'de Google Play Store kullanımı yasak olduğu için yerel mağaza uygulaması ön yüklü olarak satışa sunulacağı belirtiliyor. 

Lenovo'nun Moto alt markası altında sunduğu yeni akıllı telefonları güçlü donanım özelliklerinin yanında modüler tasarımı ve bu tasarımın kullanıcı deneyimini geliştiren aksesuarları ile de dikkat çekmişti. 

Fiyat konusunda ise Moto Z'nin 2.998 Yuan (450$) ile başlayan bir fiyata sship olacağı belirtiliyor. Daha üst seviyede yer alan Moto Z Force ise 5.288 Yuan (790$) gibi bir rakamı gözden çıkarmak gerekecek. Bu rakamların Çin akıllı telefon piyasası için çok yüksek olduğunu da belirtelim. 

Whatsapp