Moto Z Serisinin Moto Mod Fiyatları Netleşiyor

Lenovo'nun geçtiğimiz hafta tanıtımını yaptığı amiral gemi akıllı telefonları Moto Z Serisinin modüler aksesuarları Moto Modların fiyatları belli oluyor.

Çin merkezli üretici Lenovo,  geçtiğimiz hafta amiral gemi akıllı telefonları Moto Z ve Moto Z Force modellerini modüler Moto Modları aksesuarları ile bile duyurmuştu. Lenovo bu tanıtım sırasında Moto Mod aksesuarlarla ilgili bazı bilgiler verdi fakat fiyatları ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştı. 

Neyse ki My Verizon uygulaması Moto Mods aksesuarları fiyatları ile birlikte listeledi  ve bu aksesuarlar hakkında bilgiler verdi. Fakat baştan söyleyelim fiyatlar hiç de iç açıcı değil. 

Lenovo Moto Mod Fiyatları: 

  •  JBL SoundBoost Mod: 79$
  • Insta-Share projector Mod: 299$
  • Moto Güç Paketi Mod Standart: 89$
  • Moto Güç Paketi Mod Kablosuz Şarj: 99$
  • Dekoratif Kate Spade StyleShell Mod: 79$

Ortaya çıkan bilgiler Moto Mod aksesuarların hiç uygun fiyata sahip olmayacağını gösteriyor. Örnek olarak Insta-Share projector Mod fiyat 299$ olacak. Insta-Share projector Mod, ekranınızı 70 inç büyüklüğünde ve 480p çözünürlükte bir panele yansıtmanızı sağlayarak projektör görevi görüyor. 

Insta-Share projector ile karşılaştırıldığında daha uygun fiyata sahip olan JBL SoundBoost Mod ise üzerinde iki adet 3W hoparlöre sahip. JBL SoundBoost Mod fiyatı ise büyük ihtimalle 79.99$ olacak. Moto Güç Paketi Modları ise 89.99$ ya da kablosuz şarj yeteneği de isteyenler için 99.99$ olacak. Daha çok dekoratif özelliği olan Kate Spade StyleShell Mod ise 79$ fiyat etiketine sahip olacak. 

Moto Z ve Moto Z Force hakkında diğer her şey belirsizliğini korumaya devam ediyor. Bilinen tek gerçek ise Lenovo'nun da doğruladığı bu iki akıllı telefonun "Yaz Aylarında" Verizon başta olmak üzere satışa sunulacağı yönünde. 

Whatsapp