Moto Z Android 8.0 Oreo Güncellemesi Brezilya'da Yayınlandı

Motorola'nın eski amiral gemisi telefonlarından Moto Z için Android 8.0 Oreo güncellemesi Brezilya'da yayınlanmaya başladı.

Motorola, Android 8.0 Oreo işletim sistemini Moto Z üzerinde aylardır test ediyor. İlk kez Aralık 2017'de ortaya çıkan bilgiler en son olarak Şubat 2018'de yenilenmişti. Şimdi ise güncelleme resmi olarak Moto Z için dağıtılmaya başladı.

Gelen son bilgilere göre şuan itibariyle Brezilya'daki Moto Z kullanıcılarına bir OTA güncellemesiyle beraber Moto Z Android 8.0 Oreo güncellemesi gönderilmeye başladı. Bu dağıtılan sürümün artık bir test sürümü olmadığını ve kararlı sürüm olduğunu hatırlatmamız gerekiyor.

Şu anda piyasaya sürülen Moto Z güncellemesi, OPL27.76-51 yazılım sürümü ve Android Oreo ile birlikte gelmesinin yanı sıra yanı sıra aynı zamanda Mart 2018 aylık Android güvenlik güncellemesini de içeriyor. O sebeple bu güncellemeyi yapmanız mutlaka öneriyoruz. Ayrıca, uzun bekleme süresine rağmen yeni güncelleme Android 8.1 sürümü yerine Android 8.0 ile birlikte geliyor.

Diğer tüm OTA güncellemelerin de olduğu gibi, Brezilya'daki tüm Moto Z kullanıcılarının güncellemeye ulaşabilmeleri birkaç haftayı bulabilir. Siz yinede güncellemeyi elle kontrol etmek için cihazınızın ayarlar menüsünden yazılım güncelleme kısmına girerek güncellemeye bakabilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce bir Wi-Fi ağına bağlı olduğunuzdan ve cihazınızda en az % 50 oranında şarj olduğundan emin olun.

Güncelleme şuanda sadece Brezilya'da mevcuttur, ancak ABD, Avrupa ve Hindistan da dahil olmak üzere diğer pazarlar için Moto Z Android 8.0 Oreo güncellemesinin dağıtılması birkaç haftayı bulabilir. 

Whatsapp