Moto X4'ün fiyat etiketi belli oldu

Lenovo tarafından satın alınan Motorola tarafından geliştirilen Moto X4 modeline ait fiyat etiketi ve tüm teknik detaylar belli oldu. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Lenovo tarafından satın alınan Motorola firması tarafından geliştirilmekte olduğu iddia edilen Moto X4 modeliyle ilgili birçok farklı detay kamuoyundaki yerini almayı başardı. Cihazın neredeyse tüm teknik özellik bilgilerine tanıtım öncesinde erişilirken, Google'ın MVNO Project Fi projesi kapsamında tanıtılacak olan bir akıllı telefon modeli olarak karşımıza çıkması bekleniliyor.


Sızdırıldığı iddia edilen teknik detaylara göre 5.2 inç genişliğinde olan Full HD ekran üzerinde şekillenecek cihaz, 3 GB kapasitesindeki RAM bellek ile Snapdragon 630 veya Snapdragon 660 yonga setinden güç alacak. Cihazın arka yüzünde 12 MP çözünürlüğünde bir kamera yer alacakken, ön yüzünde barındırdığı kameranın çözünürlüğü ise 16 MP olacak.


Kutusunda Android 7.1.1 işletim sistemiyle birlikte çıkacak olan mobil cihaz, 32 GB ve 64 GB olmak üzere iki farklı depolama desteğiyle gelecek hafızası ise MicroSD kart aracılığıyla arttırılabilecek. Motorola Moto X4 modelinin bugün Roland Quandt tarafından atılan bir maile göre fiyat etiketinin 350 euro olacağı belirtildi.


Cihazın Berlin'de Eylül ayında düzenlenecek olan IFA 2017 fuarı öncesinde lansmanının gerçekleştirilmesi bekleniliyor bakalım sızdırılan bu bilgiler ne kadar gerçeği yansıtmış olacak?

Whatsapp