Moto X4 İçin Android 9 Pie Güncellemesi Yayınlanmaya Başladı

Motorola'nın Android One kapsamında piyasaya sürdüğü Moto X4 için bugün itibariyle en yeni Android işletim sistemi olan Android 9 Pie sürümü dağıtılmaya başladı.

Motorola sahip olduğu stok Android arayüzü ve piyasaya sunuğu Android One kapsamındaki cihazları sayesinde kullanıcılarına her zaman en hızlı ve en sorunsuz işletim sistemi güncellemeleri sunan bir firma olarak dikkat çekiyor.

Lenovo'nun satın almasının ardından genellikle güncellemeleri ilk olarak Avrupa yerine diğer pazarlarda sunmaya başlayan şirket bu konuda kullanıcılardan şikayetler alsa da yinede güncellemeleri en hızlı veren şirketler bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz.

Bugün itibariyle Avrupa'da bulunan bütün Moto X4 modelleri için PPW29.69-26 yazılım sürümüne ve 01 Kasım 2018 tarihli Android güvenlik yamasına sahip yeni Android 9 Pie işletim sistemi güncellemesi dağıtılmaya başladı.

Eğer sizde Moto X4 kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek Android 9 güncellemesinin cihazınıza gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızda bulunan dosyaların bir yedeğini almanızı öneriyoruz.

Aksi bir durum karşısında aldığınız yedeği geri yükleyebilirsiniz. Ayrıca güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olmasına dikkat edin. Bilmeyenler için Moto X4 2017 yılının Ağustos ayında Android 7.1 Nougat işletim sistemi ile beraber duyurulan Android One cihazlarından bir tanesiydi. 2018 yılının ilk çeyreğinde Android 8.1 Oreo güncellemesini alan cihaz bugün itibariyle de Android 9 güncellemesini alıyor.

Whatsapp