Moto X4, 2 Eylül'de Tanıtılacak ve ABD Fiyatı 350$ Olacak

Motorola'nın yeni akıllı telefonu Moto X4'ün tanıtım tarihi ve Amerika Birleşik Devletleri fiyatı hakkında yeni iddialar ortaya çıktı.

Geçen yıl, Moto Z serisinin piyasaya sunulması nedeni ile Motorola / Lenovo'nun Moto X Serisi akıllı telefon modellerini artık piyasaya sunmayacağı düşünülmeye başlamıştı. Ancak bu yıl, üçüncü nesil Moto X Style ile şirketin kaldığı yerden devam edeceğini görüyoruz. 

Motorola, Motorola'nın resmi Filipinler Facebook sayfasında yer alan bir yazıya göre, 2 Eylül'de bazı küçük etkinlikler düzenleyecek. Canlı yayın, 2 Eylül'de Filipinler yerel saati ile 6'da gerçekleşecek ve burada Moto X4'ün piyasaya sürülmesi bekleniyor. 

Canlı yayını iki ünlü Filipinli sanatçı Nadine Lustre ve James Reid sunacak. Uzun bir süredir cihazın fotoğraflarının internete sızdırılması nedeni ile Motorola'nın akıllı telefonu duyulmasını zamanı geldiği düşünülüyordu. Ancak kullanılan "HelloMoto X" etiketi de cihazın duyurusunun yapılacağını gösteriyor. 

Öte yandan ünlü Twitter kullanıcısı @HeyAndri, Kuzey Amerika için olası Moto X4 fiyatlarını Twitter'da paylaştı. Andri, geçmişte de Motorola cihazları ile ilgili bir kaç paylaşım yapmıştı ancak Moto X4'ün 30 Haziran tarihinde duyurulacağı haberi doğru çıkmamıştı. 

https://twitter.com/HeyAndri/status/902182143995949061

Moto X4, sırasıyla 32GB model ve 64GB model için 350 $ ve 400 $ 'lık bir fiyat etiketi taşıyabilir. Bu fiyat doğru olursa, herhangi bir Moto X cihazı için gördüğümüz en düşük fiyat noktası olacak. Referans için, Moto X Pure Edition / Style (2015) 400 dolarla piyasaya çıktı ve Moto X (2014) 500 dolarla piyasaya çıkmıştı. 

Moto X4'ün çift kamera kurulumu ve IP-68 su direnci sertifikası ile piyasaya sürülmesi yönünde söylentiler internette dolaşıyor. Moto X4'ün çok verimli bir Qualcomm Snapdragon 630 işlemcisine güç veren 3.000 mAh bataryası bulunuyor. 

Whatsapp