Moto X Pure Edition İçin Ekim Ayı Güvenlik Yaması Geldi

Motorola tarafından piyasaya sürülen Moto X Pure Edition modeli için Ekim ayı güvenlik yaması ve diğer çeşitli iyileştirmelerin bulunduğu yeni bir güncelleme geldi.

Motorola Moto X Pure, cihazın güvenliğini artıran ve bazı hataları düzelten yeni bir yazılım güncellemesini almaya başladı. Güncellemeyle birlikte göze çarpan herhangi bir yenilik bulunmazken güncellemenin OTA üzerinden dağıtıldığını belirtmemiz gerekiyor.

Eğer sizde Moto X Pure Edition modeline sahipseniz, yakında güncellemeye dair bir bildirim alacaksınız. Moto X Pure Edition için dağıtılan yeni güncellemenin yazılımın sürümü 25.201.1 olarak belirtilmiş durumda. Güncellemenin sürüm notlarına göre Ekim ayı Android güvenlik yaması ve KRACK Wi-Fi güvenlik açığı düzeltme yaması bu güncelleme ile beraber geliyor.

Hatırlatacak olursak Moto X Pure Edition modeli stok Android arayüzüne bir hayli benzer bir yazılım ile beraber geliyordu. Buda cihazın daha hızlı ve kolay güncelleme almasını sağlıyordu. Bütün ülkelerde ve operatörlerde kilitsiz bir şekilde uyumlu çalışan cihaz yeni güncelleme ile daha güvenli bir hale geliyor. Cihazın Android 7.0 Nougat güncellemesini bu yılın Eylül ayında aldığını hatırlatmamız gerekiyor. Moto X Pure Edition modelinin Android 8.0 Oreo güncellemesini yakında alıp almayacağını henüz bilmiyoruz.

Motorola şu anda yazılım tarafında ağırlıklı olarak yeni akıllı telefonları ile ilgileniyor. Bunlar Moto G5 serisi, yeni Moto Z2 modeli ve geçtiğimiz sene piyasaya sürülen Moto Z serisi. O sebeple şuan için güncel Android 8.0 güncellemesi alacak Motorola cihazlarının hangisi olduğunu söyleyemiyoruz.

Whatsapp