Moto X Play Modeli İçin Bu Ay Sonunda Android 7.0 Güncellemesi Geliyor

Bu ayın sonunda yani 31 Ekim tarihinde Kanada'da bulunan Rogers tarafından Moto X Play modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesi dağıtılmaya başlanacak.

Moto X Play bundan yaklaşık iki yıl önce Motorola tarafından sekiz çekirdekli Snapdragon 615 işlemci, 5.5 inç Full HD çözünürlüğünde ekran, 21MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi ve 3.630mAh pil kapasitesi ile beraber duyurulmuştu.

Bugün gelen son bilgilere göre Moto X Play modelinin Android 7.1.1 Nougat güncellemesine çok yakında kavuşacak. Şirket, destek sayfalarında Android 7.1.1 güncellemesinin Moto X Play modeli için geleceğini daha önce açıklamıştı. Fakat bildiğimiz kadarıyla, Moto X Play kullanıcılarının hiçbiri cihazları için Android 7.1.1 güncellemesini henüz almadı.

Bugün güncelleme için ilk adım Kanada'da bulunan Rogers firmasından geldi. 31 Ekim'de Kanada'da çok beklenen Moto X Play Android Nougat güncellemesi resmi olarak dağıtılmaya başlanacak. Operatör 31 Ekim'de Moto X Play modeli için Android 7.0 Nougat işletim sistemi güncellemesini ve güvenlik güncelleştirmesini dağıtmış olacak.

Motorola şu anda Android 8.0 Oreo güncellemesi üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor. Motorola tarafından Android Oreo güncellemesinin önümüzdeki 45 gün içinde şirketin amiral gemisi cihazları için dağıtılmaya başlaması bekleniyor. Android 8.0 güncellemesi muhtemelen ilk olarak Motorola'nın beta test programına kaydolan sınırlı sayıda kullanıcı için dağıtılacak. En geç 2018 yılının Ocak ayında Android 8.0 Oreo güncellemesinin bazı Motorola modellerine gelmesini bekliyoruz.

Whatsapp