Moto X 2017'nin Metal Gövde ile Geleceğini Gösteren Sızıntılar Ortaya Çıktı

Lenovo'nun Motorola markası altında sunacağı 2017 model yılı akıllı telefonlarına ait bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi de Moto X 2017'nin görselleri internete sızdırıldı.

Lenovo'nun Motorola markası altında sunduğu Moto serisi için bir yıl haritası internete sızdırılmıştı ve şirketin önümüzdeki yıl için beklenen akıllı telefon modellerinde numaraları, Moto X 2017 de dahil olmak üzere ortaya çıkmıştı. Moto X'in 2017 versiyonu olduğu iddia edilen ve test için geliştirildiği düşünülen yeni bir akıllı telefonun varlığı, Moto X 2017'nin yakın bir tarihte gün yüzüne çıkacağını işaret ediyor. 

Arka yüzünde büyük bir yuvarlak kamera alanı bulunan telefonun Moto serisinin tüm özelliklerini taşımakla birlikte, günümüzdeki trendlerdeki gibi tamamen metalden yapılmış gibi gövdeye sahip olacağı görülüyor. Anten hatları, metal gövde tarafından engellenmeyecek şekilde yeterli sinyal alımı sağlamak için kenarlara konumlandırılmış ve görseli paylaşılan bir diğer Moto X ünitesinin alt tarafında USB Type-C bağlantı noktası bulunacak gibi görünüyor.

Cihaz Droid Turbo, Moto Turbo ve 2014 yılında piyasaya sunulan Moto Maxx akıllı telefonlara benzerliği ile dikkat çekiyor ve yaklaşık olarak 5.5 inçbüyüklüğünde bir ekranla geleceği tahmin ediliyor. Motorola Moto X 2017 versiyonunun ne zaman duyurulacağı ya da duyurulduktan sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor. 

Lenovo, yakın geçmişte Moto serisi akıllı telefonlarından Moto G4 ve Moto G4 Plus modellerini Türkiyede satışa sunmuştu son olarak da Moto Z Serisini modüler aksesuarları Moto Modları ile birlikte duyurmuştu. 

Whatsapp