Moto X 2017'nin Görüntüleri İnternete Sızdırıldı

Motorola'nın yeni Moto X 2017 akıllı telefonu son günlerde söylentilere ve sızıntılara konu olmaya devam ediyor. Moto X 2017'nin canlı görüntüleri cihazı ele veriyor.

Geçtiğimiz haftalarda, Moto X 2017'nin ilk kez ortaya çıkan canlı görselleri internete sızdıktan sonra bugün de bir kaç yeni görüntü daha ortaya çıktı. Bugün ortaya çıkan görüntüler daha öncekilerle hemen aynı aynı, bu nedenle Moto X 2017 hakkında yeni bir şeyler ortaya koymuyor. Açılar bu sefer biraz farklı ama çekimlerin genel kalitesi çok kötü. Görünüşe bakılırsa resmi basın görsellerinin sızdırılması için bir süre daha beklememiz gerekecek. Bununla birlikte, Motorola Moto X 2017 modelinin önümüzdeki bir kaç hafta içinde resmi olarak gün yüzüne çıkacağı tahmin ediliyor. 

Cihazın, Moto Z Play ve Moto G5 Plus gibi Qualcomm'un Snapdragon 625 yonga setini kullanacağı iddia ediliyor. Moto X 2017'nin 3GB RAM’e sahip olacağına dair bilgiler gelmişti ancak görüntülerdeki telefon 4GB RAM'e sahip. Bu nedenle Moto X 2017'nin bir kaç farklı versiyonda sunulacağını varsayabiliriz. Telefonun dahili depolama alanı 32GB ve microSD kart ile genişletilebilir olacağını umuyoruz. 

Gördüğünüz gibi, Moto X (2017), Moto Z2'de olduğu gibi çift arka kameralar ile gelecek. Ancak mantıksal olarak yeni Z cihazlarının Motorola'nın amiral gemileri olması nedeniyle daha iyi özelliklere sahip olması gerekirken, Moto X sadece bir orta seviye bir model. Neyse ki, Moto X'in bu yılki sürümünde 3.5 mm kulaklık girişi mevcut. Bu arada daha önceki söylentilere göre Moto X 2017, 5.5 inçlik bir ekranla gelecek. 

Whatsapp