Moto X (2017) Bir Sunum Sırasında Özellikleri İle Beraber Ortaya Çıktı

Henüz piyasaya çıkmayan yeni Moto X modelinin özellikleri yapılan bir sunum ile beraber ortaya çıktı.

Yakında çıkacak olan 2017 Moto X modeli, Motorola'nın premium orta sınıf ürünlerinden bir tanesi olacak. Yani yeni Moto X modelini Moto Z2'nin hemen altında konumlandırabiliriz. Bu telefon hakkında şimdiye kadar çok şey konuşuldu ama bazı ayrıntıların aslında G5 Plus gibi olduğu ortaya çıktı.

Her geçen gün Moto X (2017) modelinin tanıtımına yaklaşıyoruz. Aşağıda ki görselde Moto X (2017) modeline ait bazı özellikleri görebilirsiniz. Bu görseller Çin'de gerçekleştirilen bir sunum sırasında çekilmiştir. Öncelikle, Moto X (2017) modelinde yer alan çift LED flaşının konumunun, şimdiye kadar yeni Moto X'i tasvir eden sızıntılarda gördüğümüzden farklı olduğunu söylememiz gerekiyor. 

Yani önceden sızdırılan fotoğraflar ya farklı bir modele aitti yada Motorola tasarımda farklılığa giderek nihai tasarımı değiştirdi. Sızdırılan görsellere göre Moto X (2017) modelinin özelliklerine bakacak olursak, 5.5 inç Full HD ekran, yeni nesil Qualcomm Snapdragon 660 işlemci, 4GB RAM, 64GB depolama alanı ve 3.800 mAh hızlı şarj desteğine sahip pil gibi özellikler ile dolu dolu bir telefon bizi bekliyor olacak.

Göze hoş gelen şık tasarım ve IP68 sertifikasına sahip suya ve toza dayanıklı yapısı ile beraber gelen telefon ön tarafında birde parmak izi okuyucusu bulunduruyor. Metal gövdenin yanı sıra lazer otofokusuna sahip bir arka kamera da bizi bekliyor olacak. Ayrıca cihazda Motorola tarafından "AI entegrasyonu" adı verilen bir özellik daha bulunuyor. Bu özelliğin detaylarını şuan için bilmiyoruz.

Whatsapp