Moto X 2016 Görseli İnternete Sızdırıldı

Motorola'nın 2016 model yılı Moto X versiyonuna ait olduğu düşünülen bir görsel internete sızdırıldı.

Lenovo, Motorola markasını satın aldıktan sonra Moto serisi altında,sunulan akıllı telefonlara olan ilginin ciddi derecede arttığı bir gerçek. Moto G4 ve Moto G4 Plus modelleri ile birlikte Türkiye'de de satışına başlanan Motorola Moto serisi, yeni bir modele daha yakın zamanda kavuşabilir. 

Moto X 2016 adını alması beklenen cihaza ait ilk görsel, twitter üzerinde Evan Blass tarafından paylaşıldı.  Duvar kağıtlarını tasarlayan bir site üzerinde görüntülenen Motorola Moto X 2016,  önde çift stereo hoparlör ve led flaşı ile Moto X Style modeline benzerliği ile dikkat çekiyor. Fakat bir gerçek var ki o da bu görselin kesinlikle yeni bir cihaza ait olduğu iddia ediliyor. 

Moto X 2016 ile ilgili bazı küçük detaylar Çin CCC sertifika sürecinde ortaya çıkmıştı. Daha sonra ise benchmark sitelerinin veri tabanlarında ortaya çıkan bilgilerde bu cihazın Snapdragon 820 yonga seti ve 4GB RAM gibi güçlü özelliklere sahip olacağı anlaşılmıştı. 5.5 inç büyüklüğünde full HD AMOLED ekrana sahip olacağı iddia edilen Moto X 2016 için modüler tasarım özellikleri ile Motomods aksesuarlarını da destekleyeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Moto X 2016 akıllı telefonun ne zaman gün yüzüne çıkacağı henüz bilinmiyor. Fakat gelen bilgilere göre Lenovo yakın zamanda Moto ailesine ait yeni modellerin duyurusunu yapmaya hazırlanıyor. Bu duyuruda Moto X 2016'nın  yer alıp almayacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 

Whatsapp