Moto M (XT1663)'de parmak izi tarayıcı arkada yer alacak

Motorola'nın yeni bir akıllı telefonu detaylanmaya devam ediyor...

Motorola şu sıralar büyük oranda yeni Moto Z Play ile gündemde. Bu sene gelen Moto Z ailesinin bir üyesi olacak olan akıllı telefonun kısa süre içerisinde resmi olarak duyurulması bekleniyor. Bu cihaz beklenirken, şimdi de yeni bir Motorola modeli daha ortaya çıktı.

Bu ay başlarında hatırlanacağı üzere Motorola Moto M (XT1663), benchmark uygulaması olan GFXBench veri tabanında ortaya çıkmıştı. Bu cihaz hakkında haberler internette yer almaya devam ederken, yeni bir rapora göre Motorola Moto M (XT1663) arka yüzünde yer alan parmak izi tarayıcısı ile akıllı telefon pazarına sunulacak.

Ayrıca bu yeni Motorola Moto M (XT1663) akıllı telefonun tasarımının da firmanın geçtiğimiz sene Eylül ayında sunduğu Moto G modeline benzer olduğu da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

GFXBench üzerinden daha önce gelen bilgilere göre Motorola Moto M (XT1663) 4.6" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacak. Akıllı telefonun yonga seti 1.9Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6750 olurken, ayrıca 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile akıllı telefon sunulacak.

Yeni Motorola Moto M (XT1663) akıllı telefonun arkasında 16MP çözünürlükte kamera bulunurken, ayrıca ön kamera da 8MP olarak yer alacak. Cihazı işletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak görünmekte.

Whatsapp