Moto M Görseli İnternete Sızdırıldı

Lenovo'nun Moto M adındaki yeni akıllı telefonuna ait yeni bir görsel internete sızdırıldı.

Lenovo, Google'dan Motorola Mobility'nin hisselerini aldıktan sonra bir süre Motorola Moto markası altında üretime devam etti. Şirketin yeni akıllı telefonlarında Lenovo Moto markasını kullanacağı belirtilse de henüz bu yönde bir gelişme yok. Öte yandan Moto alt markası altında yeni telefon modelleri de gelmeye devam ediyor. 

Resmi duyurusu yapılan Moto G ve Moto Z serisinin ardından Çin merkezli üretici şimdi de Moto M serisini başlatmaya hazırlanıyor. Lenovo'nun yeni akıllı telefonunda Moto M serisi adını kullanacağı henüz kesinleşmiş değil. Gelen bazı bilgilere göre bu yeni telefonun  "Mini" veya "Plus" varyantı da olabileceği iddia ediliyor. 

Canlı görseli Techdroider tarafından internete sızdırılan Moto M'in arka yüzüne ait herhangi bir canlı görüntü yok. Bu nedenle tasarıma dair kesin bilgiler bulunmuyor. Fakat geçtiğimiz ay TENAA üzerinde ortaya çıkan görüntü ile bugün sızdırılan Moto M'in ön yüzü birbirine büyük ölçüde benziyor. 

Sızdırılan görselde telefonun ekranında teknik özelliklere dair bazı bilgiler de gösteriliyor. Buna göre Lenovo Moto M, 4GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı ile Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi altında çalışıyor. XT1662 model numarasını taşıyan telefon 5.5 inç büyüklüğünde full HD ekrana sahip. 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera ikilisine sahip olan Moto M, Mediatek'in MT6750 yonga setinden güç alıyor. 

Whatsapp