Moto Kamera Uygulaması Tüm Motorola Cihazları İçin Güncellendi

Motorola'nın bütün Android cihazlarında bulunan ve Motorola ekibi tarafından geliştirilen Moto Kamera

Çinli Lenovo'nun sahibi olduğu akıllı telefon üreticisi Motorola yayınladığı yeni bir kamera güncellemesi ile Moto Z3 ve Moto Z3 Play başta olmak üzere birçok cihazına çeşitli yenilikler getirdi.

Google Play mağazasında Moto Kamera adı altında sunulan Motorola'nın resmi kamera uygulaması için 7.2.31.13 sürüm numarası ile beraber yeni bir güncelleme dağıtılmaya başladı. Bu güncelleme ile beraber Z3 ve Z3 Play modellerine AR çıkartmaları gelirken diğer taraftan Moto G5S Plus ve diğer birçok Motorola cihazına ön kamera ile portre fotoğraf özelliği geldi.

  • Moto Z3 ve Moto Z3 Play modelleri için AR çıkartmaları eklendi
  • Moto G5S Plus ve tüm cihazlar için ön kameraya portre özelliği eklendi
  • Tüm cihazlar için yeni filigran paketi eklendi
  • Tüm cihazlar için ön kamera iyileştirmeleri yapıldı
  • Tüm cihazlar için kamera ipuçları eklendi
  • Tüm cihazlar için hata düzeltmeleri ve kararlılık iyileştirmeleri yapıldı

Spot Color özelliği sayesinde çektiğiniz fotoğraflarda farklı renk efektleri kullanarak fotoğraflarınızı çok daha sanatsal bir hale getirebilirsiniz. Diğer taraftan yeni gelen AR çıkartma özelliği sayesinde kamerayı kullanarak mevcut ortama sanal nesneler ekleyerek ortaya eğlenceli görüntüler çıkmasını sağlayabilirsiniz. Eğer sizde Motorola markalı bir cihaz kullanıyorsanız aşağıda yer alan Moto Kamera uygulamasını güncelleyerek yeni özellikleri deneyebilirsiniz.

Whatsapp