Moto G8 Plus Özellikleri Belli Oldu

Motorola'nın yeni orta seviye akıllı telefonu Moto G8 Plus bugün Geekbench performans listesinde ortaya çıktı.

Motorola'nın Moto G8 serisi akıllı telefonları resmi olarak Brezilya'da düzenlenecek bir etkinlikte duyurması beklenirken şirketin Moto G8 Plus modeline ait yeni Geekbench performans testi sonucu ve bazı önemli özellikler etkinlik öncesinde ortaya çıktı.

Ortaya çıkan Geekbench listesine bakılacak olursa Moto G8 Plus, Snapdragon 665 işlemci ile beraber gelecek. Android 9.0 Pie işletim sistemi yüklü olan telefon tek çekirdekli testten 314 puan alırken çok çekirdekli testten 1264 puan almayı başarıyor.

Daha önceki raporlardan yola çıkarak telefonun ön tarafında 6.3 inç boyutunda 1080 x 2280 piksel çözünürlüğe ve 19: 9 en boy oranına sahip IPS LCD bir ekran panelinin yer aldığını söyleyebiliriz. Arka tarafta 48 MP + 16 MP + 5 MP çözünürlüklere sahip üçlü kamera kurulumu yer alacağı iddia edilirken diğer taraftan ön tarafta ise 25 MP çözünürlüğünde bir kameranın yer aldığı belirtiliyor.

Depolama tarafında 64 / 128 GB dahili depolama alanına sahip olacağı iddia edilen telefonda ayrıca hafıza kartı desteğinin de yer aldığı belirtiliyor. Hızlı şarj destekli 4000 mAh kapasiteli pil ile gelmesi beklenen Moto G8 Plus modelinin fiyatı ve hangi pazarlarda satışa sunulacağı şimdilik bilinmiyor.

Whatsapp