Moto G7'nin Batarya Kapasitesi Güven Vermiyor

Motorola'nın yeni G serisi akıllı telefon modelleri batarya kapasiteleri tarafında hayal kırıklığına neden olabilir.

Motorola'nın G serisi akıllı telefonları, parasının karşılığını tam olarak veren cihazlar olarak öne çıksa da hiç bir zaman oldukça güçlü batarya kapasitesine sahip cihazlar olmadılar. Ve bu durum, yakın zamanda piyasaya çıkacak olan yeni Moto G7 modellerinde de değişmeyecek gibi görünüyor. 

FCC sertifika sürecinin ortaya koyduğu pil detaylarına göre, Motorola Moto G7, 6.4 inçlik ekranı ile 2,820 mAh bataryaya sahip olacak. Ancak ekran boyutunun diyagonal ölçü olup olmadığı bilinmiyor. 

FCC listesine göre 2.820 mAh bataryaya sahip olacağı ortaya çıkan Moto G7, 3.000 mAh bataryaya sahip olan selefi Moto G6'dan daha düşük bir batarya kapasitesine sahip olacak diyebiliriz. 

FCC, önceki büyük Moto G7 ile ilgili sızıntının da ana kaynağıydı, bu da cihazın büyük olasılıkla 4GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile desteklenen Snapdragon 660 yonga setine bağlı olacağına işaret ediyor.

Lenovo'nun Moto G7'yi ne zaman açıklayacağı henüz belli değil, ancak batarya kapasitesinin şekillenmesiyle birlikte, ABD dışındaki Çinli rakiplerine başarılı bir rakip olduğunu söylemek biraz zor.

Whatsapp