Moto G7 Serisinin Basın Görselleri Ortaya Çıktı

Motorola'nın Moto G7 serisine ait basın görselleri internete sızdırıldı.

Yeni Motorola Moto G serisi, önümüzdeki ay Brezilya'da düzenlenecek olan bir etkinlikte tanıtılabilir. Şimdi ise MySmartPrice, yeni akıllı telefonların Avrupa fiyatları ve ayrıca Moto G7 serisinin bazı yeni modelleri hakkında bilgiler paylaştı.

Moto G7 Play, Moto G7 serisindeki en uygun fiyatlı akıllı telefon olacak ve çoğu Avrupa ülkesinde 149 euroya satışa sunulacak. Cihaz, Altın ve Mavi olmak üzere iki renk seçeneğine sahip olacak.

Moto G7 Power 209 Euro fiyatla Siyah ve Mor renklerde gelirken, standart Moto G7 ise Siyah ve Beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Moto G7 serisinin en güçlü akıllı telefonu olması beklenen Moto G7 Plus, kırmızı ve mavi renk seçeneklerine sahip olacak.

Görüntülerden de görebileceğiniz gibi, Moto G7 ve Moto G7 Plus'ın üst tarafında bir su damlası tasarımlı çentik var, ancak Motorola logosu nedeni ile nispeten kalın bir alt çerçeveye sahipler. 

Buna rağmen, öncekilerden daha iyi bir ekran / gövde oranına sahip olduklarını düşünüyoruz. Arka tarafta ise, her iki akıllı telefon da çift kameralı bir kuruluma ve aynı zamanda logonun altına entegre edilmiş bir parmak izi sensörüne sahip. 

Donanım özellikleri açısından, Moto G7 ve Moto G7 Plus, Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti ile donatılacak. Moto G7 Play ise Qualcomm Snapdragon 632 yonga seti ile çalışırken, Moto G7 Power'ın Snapdragon 625 yonga seti ile çalışması bekleniyor ve hızlı şarj özelliğine sahip 5.000 mAh pil kapasitesine sahip olacak. 

Whatsapp