Moto G7 Serisi, Önümüzdeki Yıl Dört Adet Akıllı Telefon Modeli ile Gelecek

Motorola, önümüzdeki yıl tüm akıllı telefon modellerini Moto G7 Serisi altında birleştirecek ve toplamda dört model sunacak.

Motorola, başlangıçta Moto G serisini her yıl tek bir model olarak sunmayı planlamış olsa da şirket daha sonra Play ve Plus modellerini de ekleyerek üç cihazı Moto G serisi altında sunmaya başladı. Ancak şirket, önümüzdeki yıl dördüncü bir modeli daha Moto G serisini eklemeye hazırlanıyor. 

Akıllı telefon sızıntıları söz konusu olduğunda neredeyse her zaman doğru olan bilgiler paylaşan Evan Blass'a göre, Lenovo, standart Moto G7 modelinin yanı sıra her zamanki Plus ve Play versiyonlarının yanında yeni bir Moto G7 Power modelini piyasaya sürmeyi planlıyor. Söz konusu yeni model için şu anda herhangi bir detay bilinmiyor ancak Motorola'nın önceki Power isimli cihazları göz önüne alındığında, Moto G7 Power'ın oldukça büyük bir batarya ile geleceğini söylemek mümkün. 

Bu bilgi, Moto G7 ile ilgili bilgilerin ortaya çıkmasından sadece birkaç saat sonra tesadüfen ortaya çıktı. Moto G7, 6.4 inçlik büyük bir ekran ve muhtemelen Qualcomm Snapdragon 636 olması beklenen Octa-Core işlemciye sahip bir yonga seti ile gelecek. Moto G7'nin bellek özellikleri tarafında ise 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı bulunacak. Kamera özellikleri tarafında ise 12MP ön kamera ile listelenen cihaz, 16MP + 5MP çift arka kamera kurulumuna sahip olacak. Android 9.0 Pie işletim sistemi altında çalışacak olan cihaz, 3.500 mAh bataryadan güç alacak. 

Moto G6 üçlüsü, bu yıl Nisan ayında resmiyet kazanmıştı. Bu yüzden önümüzdeki yılın planlarını bu kadar erken öğrenmek şaşırtıcı. Bu durum, Motorola'nın Moto G serisinin yeni neslini daha önceki bir tarihte, belki de geçmişte olduğu gibi Barselona'daki MWC etkinliğinde duyuracağı anlamına gelebilir.

Whatsapp