Moto G7 Power, Moto XT1955-4 Model Numarası ile Sertifika Aldı

Motorola'nın yeni akıllı telefonu Moto G7 Power, XT1955-4 model numarası ile Tayland'da sertifika alarak onaylandı.

Geçtiğimiz aylarda gelen haberlerde, Lenovo'nun çok sayıda akıllı telefon modelini artık üretmeyeceği ve akıllı telefon portföyünü sadeleştireceği iddia ediliyordu. Ancak G serisi, şirketin satışlarını güçlendirmeye devam edecek dördüncü akıllı telefon ailesi olmaya devam edecek. Bugün de Moto G7 Power, Tayland'daki sertifika listelerinde XT1955-4 model numarası ile ortaya çıktı.

Bu model numarası daha önce de bazı önemli özellikleri ortaya kıyan FCC listesinde de ortaya çıkmıştı. Telefonun diyagonal ölçüsü 167 mm veya yaklaşık 6,45 inç olacak, ancak asıl ekran büyük olasılıkla 6.2 inç civarında bir büyüklüğe sahip olacak.

Bu arada, 5.000 mAh bataryaya sahip olacağı FCC sertifika sürecinde ortaya çıkan Moto G7 Power, farklı pazarlar için en az dört farklı versiyona sahip olacak. Brezilya pazarı için çift sim kart destekli  XT1955-1, Latin Amerika pazarı için hibrid SIM yuvası olan XT1955-2, aynı zamanda bir hibrit kart slotu olan ancak yakın alan iletişimi için NFC çipi olmayan XT1955-4 ve yakın alan iletişimi desteği olan XT-1955-7 model numaralarına sahip Moto G7 Power versiyonları satışa sunulacak. 

Whatsapp