Moto G7 Power Fotoğrafları ve Fiyatı Ortaya Çıktı 

Motorola'nın orta seviye akıllı telefonu Moto G7 Power, gerçek hayat görselleri ve Brezilya fiyatı ile internete sızdırıldı.

Motorola'nın yeni Moto G7 serisini gelecek ay Brezilya'da düzenlenecek bir etkinlikte,resmi olarak duyurması bekleniyor ve Lenovo'nun alt markası Motorola, bu etkinlikte Moto G7, Moto G7 Play, Moto G7 Plus ve Moto G7 Power olmak üzere toplamda dört akıllı telefon tanıtacak. 

Daha önce internete sızdırılan görseller ve kılıf görüntüleri sayesinde, akıllı telefonlafun nasıl bir tasarıma sahip olacağı konusunda önemli bilgiler elde etmiştik. Bugün ise Moto G7 Power akıllı telefonun Brezilya fiyatı ve gerçek hayatta çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. 

Moto G7 serisi, şu anda bile Brezilya'daki birçok perakende satış noktasında mevcut olduğu için akıllı telefonun fiyatı ve tassrımı konusunda önemli detaylar da bu ülke üzerinden dünyaya yayılıyor. Paylaşılan görüntüler, daha önce internete sızdırılan görsellerde tasarımı da doğruluyor. Moto G7 Power, Moto G7 Play modeline oldukça benzeyen tasarıma, iPhone X benzeri bir çentiğe, alt çenede Motorola logosuna, arka tarafta ise paemak izi tarayıcı ile tek lensli bir kamera ünitesine sahip. 

Yukarıdaki resimler, Brezilya’dan gelen Moto G7 Power işe ilgili tek özel bilgi değil. Brezilya'dan gelen diğer bilgiler arasında ise Moto G7 Power’ın yaklaşık 375 $ değerinde fiyat etiketine sahip olacağı bulunuyor. Bu hafta başlarında, G7 Play için Avrupa fiyatlandırmasının 149 € (yaklaşık 170 $) ve Moto G7 Power'ın 209 € (yaklaşık 238 $) fiyat etiketine sahip olacağı iddia edilmişti.

 

Whatsapp