Moto G6'nın Basın Görselleri Ortaya Çıktı

Motorola'nın üçüncü nesil Moto G serisi akıllı telefonları heyecanla beklenirken, Moto G6'nın tüm açılardan gösteren resimleri internete sızdırıldı.

Motorola'nın duyurusu yaklaşan akıllı telefonu Moto G6 hakkında, geçtiğimiz birkaç hafta boyunca sayısız bilgi internete sızdırıldı ancak hiçbir şey bu sızıntıların önünü kesecek gibi görünmüyor. 

Akıllı telefonla ilgili en yeni sızıntı ise Moto G6 akıllı telefona neredeyse tüm açılardan göz atmamıza olanak sağlıyor. Bugün internete sızdırılan görüntüler, Moto G6 ile ilgili bilmediğimiz hiçbir şeyi açığa çıkarmıyor ancak daha önce internete sızdırılan ve 240$ civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı iddia edilen Moto G6 görsellerindeki cihaz tasarımlarını da doğrulamış olduğunu belirtelim. 

Moto G6 akıllı telefonun internete sızdırılan teknik özelliklerine göre cihaz, 5,7 inçlik bir ekran, Qualcomm Snapdragon 450 yonga seti, 12MP + 5MP çift arka kamera, 16MP selfie kamerası ve 3,000 mAh batarya gibi teknik özelliklere sahip olacak. Bellek özellikleri tarafında ise 3GB / 32GB dahili depolama alanı ve 4GB RAM / 64GB dahili depolama alanı olmak üzere Moto G6, iki farklı bellek yapılandırması ile gelecek. 

Bu arada, Qualcomm'un daha güçlü bir yonga seti olan Snapdragon 630 ve 4.000 mAh batarya gibi daha üst seviye özelliklere sahip, Moto G6 Plus modeli de altıncı nesil Moto G serisi olarak gelecek cihazlar arasında yer alıyor. 

Whatsapp