Moto G6 ve G6 Plus'ın Yeni Görselleri Sızdırıldı

Motorola'nın altıncı nesil G serisi akıllı telefonlarına ait kılıf içinde ve canlı görüntüler internete sızdırıldı.

Motorola'nın 19 Nisan tarihinde tanıtılacak yeni akıllı telefonları Moto G6 ve Moto G6 Plus'ın Yeni Görselleri talebi ortaya çıktı. Motorola hayranları, yaklaşan yeni G6 ailesine dair pek çok görüntüyü daha önce zaten görmüştü ancak nedense Moto G6 serisi ile ilgili sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. 

Yeni görüntüler, geçmişte duyurusu yapılmamış akıllı telefon modelleri için kılıfları internete sızdırılan Olixar'dan geliyor. Görüntülerde, bir kaç farklı kılıf içinde farklı açılardan Moto G6 ile birlikte cam ekran koruyucusu ile Moto G6 Plus gösteriliyor. 

Dahası, her iki cihazın da birer adet canlı görüntüsü de ortaya çıktı. Motorola Moto G6 ve Moto G6 Plus için ekran koruyucu ve kılıflar, MobileFun üzerinde halihazırda ön siparişle sunulmuş durumdaydı. 

Gördüğünüz gibi, Motorola'nın yeni G serisi cihazları, çok şık bir çentik tasarımına sahip değiller, Motorola bunun yerine daha klasik bir tasarımla devam etmeyi tercih ediyor. Tüm Moto G6 serisi akıllı telefonlarda 18: 9 en-boy oranına sahip LCD panellerin kullanılması ve hem Moto G6 hem de Moto G6 Plus'ın 3,5 mm kulaklık girişine sahip olması bekleniyor. 

İlginç bir şekilde resimlerde Moto G6 tek kameraya sahip görünüyor. Ancak G6 serisinde sadece Moto G6 Play'in tek bir kameraya sahip olacağı, Moto G6 ve Moto G6 Plus'ın ise çift kamera kurulumu ile birlikte geleceği iddia ediliyordu. Belki de Olixar, Motorola'nın isim şemasını karıştırmış olabilir. 

Whatsapp