Moto G6 Eylül Ayı Güvenlik Yamasını Almaya Başladı

Motorola'nın güncel cihazlarından Moto G6 için Eylül 2018 tarihli güvenlik yaması bulunan yeni bir sistem güncellemesi gönderilmeye başladı.

Geçtiğimiz Nisan ayında duyurulan Moto G6 piyasaya çıktığı günden bu yana çok fazla sistem güncellemesi almadı. Motorola sahip olduğu saf Android arayüzü sayesinde kullanıcılara her zaman en hızlı ve en sorunsuz güncelleme veren firmalardan bir tanesiydi. Her ne kadar Moto G6 için çok güncelleme verilmemiş olsa da bugün itibariyle Eylül 2018 tarihli güncel güvenlik yamalarından bir tanesini içeren yeni bir sistem güncellemesi Moto G6 için dağıtıldı.

Motorola daha önceden yaptığı bir açıklama ile Moto G6'nın önümüzdeki yıl düzenli olarak aylık güvenlik güncellemelerini almayacağını belirtmişti. Moto G7 serisinin önümüzdeki yıl veya bu yıl sonuna doğru tanıtılacağı düşünülürse Moto G6 için desteğin kesilmesini gayet normal karşılayabiliriz.

Yeni güncelleme Moto G6 için OPSS27.82-87-3 yazılım sürümü ile birlikte geliyor. OTA üzerinden dağıtılan güncellemenin bütün ülkelerde aktif hale gelmesi biraz zaman alabilir. Bu sebeple Moto G6 kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek sizde yeni Moto G6 güncellemesini kontrol edebilirsiniz.

Şuan için ülkemizde satışta olmayan Moto G6'nın ilerleyen zamanlarda satışa çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor. Ülkemizde resmi olarak satışlarını sürdüren Motorola'nın diğer birçok modelini de önümüzdeki dönemlerde ülkemizde görmeyi umuyoruz.

Whatsapp