Moto G5s Plus'ın Sızan Yeni Görüntüsü, Yeni Renk Seçeneğini Doğruladı

Motorola'nın duyurusu yaklaşan yeni akıllı telefonuna ait yeni bir görüntü internete sızdırıldı ve telefonun yeni bir renk seçeneği daha doğrulanmış oldu.

Çin merkezli teknoloji devi Lenovo tarafından satın alındıktan sonra küllerinden yeniden doğan Motorola, sunduğu Moto serisi akıllı telefonları ile beğeni kazanıyor. Özellikle geçen yıl piyasaya sunulan Moto G4 ve Moto G4 Plus modelleri ile orta seviyede kendine önemli bir yer edinen Motorola, bu cihazların halefi olan yeni akıllı telefon modellerini de sunmaya hazırlanıyor. 

Motorola, bu sıralar Moto Z2 serisini piyasaya sunmakla meşgul ancak şirket aynı zamanda Moto G4'ün devam niteliğindeki Moto G5 ve Moto G5s Plus üzerinde çalışıyor. Yeni bir tweet, bize Moto G5S Plus'ı yeni bir görünümünü gösterdi ve cihazın Gold renkli ön panel ile geleceğini doğruladı. Mesaj aynı zamanda bataryanın temelde G5 Plus'ın 3.000 mAh güç hücresi ile hemen hemen aynı olan 3.068 mAh olacağını iddia ediyor. 

Moto G5S Plus'ın basın görseli olduğu iddia edilen bazı görüntüler ortaya çıkmıştı, ancak yeni görüntü,  dual kamera kurulumunu arka planda doğruluyor. Kamera, Çift LED flaşlı dairesel bir modülün içinde yer alacak.

Aynı tweet'e göre, Moto G5S Plus, 18,999 INR ve 19,999 INR arasında maliyete sahip olabilir. Bu, ya 293 dolar ya da 310 dolar olacağı anlamına geliyor.

Whatsapp