Moto G5 ve Moto G5 Plus Almanya'da Ön Siparişe Sunuldu, Teslimat Dört Hafta Sonra

Motorola'nın orta seviyedeki güzel çlü temsilcileri Moto G5 ve Moto G5 Plus, dört hafta sonra teslim edilmek üzere ön siparişle satışa sunuldu.

Moto G5 ve Moto G5 Plus, önde gelen çevrimiçi perakendecilerle birlikte Almanya'da ön sipariş için listelenmiş durumda ancak Almanya'daki tüketicilerin heyecanlanmadan önce bu cihazlar için dört hafta daha beklemesi gerektiğini belirtelim.

Daha düşük teknik özelliklere sahip olan Moto G5, 199€ fiyat etiketi taşıyor ve Almanya'da 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanına sahip bir versiyon ile satışa sunuluyor. Diğer pazarlarda ise farklı seçenekler yer alabilir. 5 inç Full HD ekran, Snapdragon 430 yonga seti ve 13MP ana kamera, gibi özellikler ise bölge ne olursa olsun standart özellikler arasında yer alıyor.

Öte yandan, Moto G5 Plus da yine dört hafta içinde kullanılabilir olmak üzere 289 €'luk fiyatı ile satın alınabilir durumda. 90 Euro'luk ekstra fiyat tüketicilere 5.2 inç büyük Full HD ekran, enerji verimliliği yüksek Snapdragon 625 yonga seti ve yüksek çözünürlüklü ve çift odaklama teknolojisine sahip 12MP f/1.7 kamera gibi özelliklere sahip olma olanağı sunuyor. Bu fiyat, 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip versiyon geçerli. 

Lenovo'nun Motorola markası altında sunduğu yeni Moto G5 ve Moto G5 Plus satışa sunulmadan önce oldukça fazla zaman var. Bu nedenle tüketiciler ön siparişe karar vermek için yeterli zamana sahip. 

Whatsapp