Moto G5 Plus'ın en detaylı basın görseli ortaya çıktı

Motorola'nın yeni Moto G5 Plus akıllı telefonunun görseli ortaya çıktı.

Motorola'nın bir süredir yeni iki akıllı telefon modeline dair bilgiler geliyor. Bu cihazlardan birisi Moto G5 olurken, diğeri de biraz daha yüksek özellikler ile sunulacak olan Moto G5 Plus olacak. Her iki akıllı telefonun da bu ay sonunda İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Lenovo bünyesinde çalışmalarını sürdüren Motorola'nın bu yeni cihazları hakkında özellikle son bir kaç gündür arka arkaya bilgiler ve görseller gelmeye devam ederken, şimdi de Moto G5 Plus'ın tüm tasarımını gözler önüne seren resmi basın görseli ortaya çıktı.

Baktığımızda akıllı telefonda Motorola tasarımını görebiliyoruz. Önde fiziksel Home butonu yer alırken, arkada da kamera ve LED flaşın yer aldığı ayrılmış bir bölge dikkat çekmekte. Ayrıca kamera bölümünün altında da Motorola logosu yer alıyor.

Motorola'nın Moto G5 Plus akıllısı gelen bilgilere göre 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran ile sunulacak. Cihazın ekran çözünürlüğünün ise 1920x1080 piksel Full HD olacağı kaydediliyor. Qualcomm'un Snapdragon 625 yonga setinden güç alan akıllı telefonda ayrıca 2GB sistem belleği yer alıyor. Dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. İşletim sistemi ise Google Android 7.0 Nougat olmakta.

Moto G5'in ise 5.2" 1920x1080 piksel Full HD ekran, 2GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragn 430 yonga seti içerecek.

Whatsapp