Moto G5 Plus'ın Basın Görseli Sızdırıldı

Lenovo'nun Motorola markası altında sunmaya hazırlandığı yeni orta seviye akıllı telefonu, Moto G5 Plus'ın basın görseli olduğu iddia edilen bir resim internete sızdırıldı.

Bir kaç gün önce ilk canlı görsellerini sizlerle,paylaştığımızda da belirttiğimiz üzere Moto G5 Plus, Mart ayında Romanya'da popüler bir online perakendeci olan OLX üzerinden satışa sunulacak. Geçtiğimiz günlerde paylaştığımız görüntülere ek olarak Moto G5 Plus'ın şimdi de bir basın görseli elimize ulaştı. Görsel üzerinde bazı alanların bulanık olduğunu görebilirsiniz ki bu, görseli paylaşan kaynağı gizlemek için özel olarak yapılmış. Moto G5 Plus'ın (XT1685), 1080 x 1920 çözünürlüklü, 5,5 inç'lik bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Moto G5 Plus akıllı telefon, 2.0gHz octa-core CPU ve Adreno 506 Grafik işlemci birimine sahip Snapdragon 625 yonga setinden güç alacak. 4GB RAM'i bulunan cihazın 32GB dahili depolama alanı ile geleceği tahmin ediliyor. Arka yüzünde 13MP ana kameraya sahip cihaz, ön yüzünde ise,selfie ve video çekimleri için 5MP kamera ile gelecek. 

Parmak izi okuyucu sensörü telefonun ön yüzündeki ana ekran üzerine dahil edilen Moto G5 Plus'ın 3.080 mAh bataryaya sahip olacağı ise iddia edilen diğer bilgileri arasında yer alıyor. Lenovo’nun bu yeni akıllı telefonu Android 7.0 Nougat işletim sistemi ön yüklü olarak satışa sunulacak. 

Moto G5 Plus, yaklaşık olarak 390$'a eşdeğer bir fiyat etiketine sahip olacak ve Gümüş ve Altın olmak üzere iki fark renk seçeneğine sahip olacak. Moto G5 Plus'ın Romanya dışındaki ülkelerde ne zaman ve ne kadar bir fiyatla satışa sunulacağı bilinmiyor. Telefonun duyurusu yapıldığında tüm detaylarını sizlerle paylaşacağız. 

Whatsapp