Moto G5 Android 8.1 Oreo Güncellemesini Almaya Başladı

Motorola firmasının geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Moto G5 modeli için şuan itibariyle en güncel mobil işletim sistemlerinden olan Android 8.1 Oreo güncellemesi dağıtılıyor.

Hatırlayacağınız üzere dün Moto G5 Plus ve Brezilya'daki Moto G5S modelleri için Android 8.1 Oreo güncellemesinin dağıtılmaya başladığının haberini yapmıştık. Bugün ise G5 ailesinin bir diğer üyesi olan Moto G5 için Android 8.1 Oreo güncellemesi firma tarafından dağıtılmaya başladı.

Dağıtılmaya başlanan bu güncelleme beklenildiği gibi Android 8.0 sürümü olmadı. En güncel sürümlerden biri olan Android 8.1 Oreo sürümü Moto G5 için şuan OTA üzerinden dağıtılıyor.

Güncellemenin değişiklik listesinde yer alan bilgilere göre Haziran 2018 Android güvenlik yaması bulunan güncelleme güvenlik yönüyle de mutlaka yüklemeniz gereken bir yama olacaktır. Android 8.1 Oreo sürümü ile beraber Moto G5 kullanıcıları yenilenmiş kullanıcı arayüzüne sahip olacaklar. Ayrıca genel hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmelerinin yanı sıra pil performansında da gözle görülür bir artış yaşanması bekleniyor.

Moto G5 Android 8.1 Oreo güncellemesi şuan itibariyle OTA üzerinden bütün kullanıcılara kademeli olarak dağıtılıyor. Eğer güncellemeyi almadıysanız telefonunuzun ayarlar menüsünden telefon hakkında kısmına girerek oradan sistem güncellemeleri menüsü üzerinden yeni güncellemenin gelip gelmediğini kendiniz kontrol edebilirsiniz.

Whatsapp