Moto G5 akıllı telefon MWC'den hemen sonra satışa sunuluyor

Motorola, MWC 2017'da Moto G5 modelini tanıtmasının hemen arkasından cihazı satışa sunacak.

Bu ay sonunda MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi etkinliği gerçekleştirilecek. Mobil dünya açısından oldukça önemli olan bu etkinlikte yeni akıllı telefon ve tabletlerin, ayrıca akıllı saat ve daha başka bir çok cihazın resmi olarak duyurulması bekleniyor. Bu etkinlikte yer alacak olan firmalardan birisi de Lenovo bünyesinde çalışmalarını sürdüren Motorola olmakta.

https://twitter.com/rquandt/status/826858455029968896

Motorola, bir süredir Moto G5 adındaki yeni bir modeli ile gündemde yer alıyor. Bu akıllı telefon kısa bir süre önce Amerika Birleşik Devletleri'nde FCC'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıkmıştı. Bu ay sonunda Motorola, bu akıllı telefonunu ve ayrıca bu cihazın daha büyük versiyonu olarak da Moto G5 Plus'ı gün yüzüne çıkartacak.

Twitter üzerinden sızıntıları ile tanınan Roland Quant, önemli bazı bilgileri paylaştı. Quant'ın verdiği bilgilere göre Moto G5, altın ve gri renkleri ile Mart ayı ortasında satışa sunulacak. Ayrıca gördüğümü kadarı ile Tweet'te cihazın 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi ile sunulacağı belirtiliyor.

Quant ayrıca cihazın İngiltere'de bir perakende satıcı üzerinden de satışa sunulacağını belirtiyor. büyük ihtimalle bu perakende satıcı Clove olabilir.

Motorola G5, gelen bilgilere göre 5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD ekran, dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 430 yonga seti, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi ile sunulacak.

Whatsapp