Moto G4 ve G4 Plus modelleri ABD pazarında ön siparişe sunuldu

Motorola'nın önemli modelleri farklı pazarlarda sunulmaya devam ederken, Moto G4 ve G4 Plus'ın sunulacağı yeni ülke ABD oldu

Çinli teknoloji devi Lenovo, bir süre önce bünyesine kattığı Motorola üzerinden akıllı telefon modelleri sunmaya devam ederken, bu senenin ilk modelleri ise geçtiğimiz ay içerisinde duyurulan Moto G4 ve Moto G4 Plus adındaki modeller oldu. Ayrıca firma Moto G4 Play adında üçüncü bir modelini de gün yüzüne çıkarmıştı.

Bu yeni akıllı telefon modelleri firma tarafından farklı ülkelerde satışa sunulmaya devam ederken, şimdi de dünyanın en önemli pazarlarından Amerika Birleşik Devletleri için haber geldi. 

Gelen bilgilere göre yeni Lenovo Moto G4 ve Moto G4 Plus akıllı telefon modelleri, Motorola'nın resmi ABD online satış mağazası üzerinden ön siparişe sunulmuş durumda.

Ayrıca ön sipariş ile satın alınan cihazların dağıtımları ise 12 Temmuz tarihinde başlayacak. Ayrıca Amazon, Best Buy, BrandsMart, B&H, Car Toys, Fry’s, MicroCenter, Sam’s Club, ve Walmart adındaki büyük perakende satıcılar üzerinden de satın alınabilecek.

Moto G4 için 199.99$ ve Moto G4 Plus için ise 249.99$'dan başlayan fiyatlar belirlenmiş.

Moto G4, 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, 2GB sistem belleği, 16GB / 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 617 yonga seti, 3.000mAh batarya özellikleri ile geliyor.

Moto G4 Plus ise farklı olarak 16MP arka kamera, 2GB / 16GB ve 4GB / 32GB sistem belleği ve dahili veri kapasitesi seçenekleri sunmakta. Ayrıca parmak izi tarayıcısı da içeriyor.

Whatsapp