Moto G4, 22 Temmuz tarihinde Hindistan'a geliyor

Motorola'nın yeni modellerinden Moto G4, Hindistan'da akıllı telefon meraklılarına sunulacak.

Çinli donanım devi Lenovo, Motorola'yı bir süre önce satın almıştı ve cihaz ile bazı cihazları satışa sunarken, bu modellerin satış rakamları ise firmanın yüzünü güldürmemişti. Yeni dönemde ise farklı bir yapılanmaya giderken, 2016 içerisinde de farklı akılı telefon modelleri firma tarafından gün yüzüne çıkartıldı.

Kısa bir süre önce Lenovo, ya da Motorola, Moto G4 adındaki yeni bir akıllı telefon serisini gün yüzüne çıkardı. Bu yeni seri içerisinde yer alan akıllı telefonlar, Moto G4, Moto G4 Plus ve Moto G4 Play ismi ile geldiler.

Diğer taraftan firma ayrıca yeni Moto Z adındaki üst seviye modellerini de gün yüzüne çıkardı. Bu cihazlar ise Moto Z ve bu cihazın daha üst versiyonu olan Moto Z Force oldu.

Firma cihazlarını farklı ülkelerde satışa sunmaya devam ederken, gelen bilgilere göre Moto G4'ün sunulacağı ülkelerden bir tanesi de Hindistan olmakta. Motorola Hindistan tarafından yayınlanan bir görsele göre Moto G4, 22 Haziran tarihinde Hindistan'da satışa çıkacak. Akıllı telefonun Amazon üzerinden satışa sunulacağı ifade ediliyor.

Daha önce Hindistan'da Moto G4 Plus satışa sunulmuştu ve fiyat ise INR 13,499 olarak gelirken, Moto G4, bu fiyatın biraz daha altında bir fiyat etiketi ile satışa çıkacağını da belirtelim.

https://twitter.com/Moto_IND/status/744122581356142597

Whatsapp