Moto E5 Plus Geekbench Uygulamasında Göründü

Motorola'nın uygun fiyatlı akıllı telefon serisinin yeni üyelerinden Moto E5 Plus, Geekbench performans testi uygulamasında ortaya çıktı.

Motorola, 19 Nisan’da düzenleyeceği bir tanıtım etkinliğinde yeni akıllı telefon modellerini duyurmaya hazırlanıyor. Şirketin tanıtım etkinliği ile beraber Moto G6 serisini duyurması beklenirken tanıtım etkinliği öncesinde, başka bir akıllı telefon olan Moto E5 Plus, Geekbench'te ortaya çıktı.

Moto E5 Plus, şirketin giriş seviyesi akıllı telefonlarından bir tanesi olan Moto E5'in üst modelidir. E5 Plus'ın sızdırılan Geekbench listesi, önceki sızıntılarla uyumlu olarak telefonun donanım özelliklerini doğruluyor.

Motorola Moto E5 Plus, çok çekirdek testinde 1835 ve tek çekirdek testinde 653 puan elde etmeyi başarmış gibi görünüyor. Telefon, 3 GB RAM ile birlikte günlük işleri gerçekleştirebilecek seviyede olan giriş seviyesi diyebileceğimiz Qualcomm Snapdragon 430 işlemcisinden gücünü alıyor.

Daha önceden ortaya çıkan başka bir rapor, Moto E5 Plus'ın 18: 9 en boy oranına sahip çerçevesiz ekranlı bir tasarım ile geleceğini gösteriyordu. Cihazda ayrıca 3 boyutlu cam tasarım ve büyük bir batarya kullanılacak. Telefondaki kameranın Moto G5 Plus ile aynı olacağı söyleniyor.

Moto E5 Plus ile ilgili önceki sızıntılar, telefonun 5,8 inç boyutunda 720 x 1440 piksel HD Plus çözünürlüğünde IPS LCD ekrana sahip olacağını söylüyordu. Ayrıca önceki sızıntılarda cihazın 32 / 64 GB olmak üzere iki farklı varyant ile piyasaya sürüleceği belirtiliyordu.

Arkada f / 1.75 diyafram açıklığına sahip 16 MP çözünürlüğünde bir ana kamera yer alacak. Ön tarafta ise f / 2.0 diyafram aralığına sahip 8 MP çözünürlüğünde bir kamera bulunacak. Cihazda 5000 mAh gibi oldukça büyük bir pil yer alacak.

Şirketin 19 Nisan tarihinde yeni akıllı telefonlarını duyuracağı kesin olsa da bunların hangi modeller olacağı kesin olarak bilinmiyor. Tahminlere göre Moto G6, G6 Plus ve G6 Play'in de dahil olduğu Moto G6 serisi bu tanıtım etkinliği ile beraber duyurulacak.

Whatsapp