Moto E4 ve E4 Plus'ın Tüm Özellikleri Fiyat Bilgisi İle Birlikte Sızdırıldı

Motorola tarafından geliştirilen yeni telefonlar Moto E4 ve E4 Plus'ın bütün teknik özellikleri fiyat bilgileri ile beraber sızdırıldı

Geçen yıl piyasaya sürülen Moto E3'ün devamı olarak görev alacak olan iki akıllı telefon olan Moto E4 ve E4 Plus bütün teknik özellikleri ve fiyat bilgileri ile beraber sızdırıldı. Daha önceki cihazlarda olduğu gibi, Moto E serisi Moto G serisindeki modellerden biraz daha düşük teknik özelliklere sahip olacak. 

Bugün gelen son bilgi ve resimlere göre cihaz yeni Motorola tasarım anlayışına sahip olacak. Moto E4, 5 inç HD çözünürlükte ekran, 8 MP ana kamera, 5 MP ön kamera, 2,800 mAh pil, 1.3 GHz dört çekirdekli MediaTek MT6737M yonga seti, 2GB RAM, microSD kart ile genişletilebilir 16GB dahili depolama ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile beraber geliyor. Moto E4 sızdırılan bilgiye göre gri, altın ve mavi renk şeklinde 150 Euro fiyattan satışa sunulacak.

Moto E4 Plus, kardeş modelinin özelliklerinin bir çoğunu koruyor ancak arka kamera çözünürlüğünü ve pil kapasitesini arttırarak 13MP ve 5000mAh seviyesine yükseltiyor. Ekran çözünürlüğünde değişiklik olmamasına rağmen, Moto E4 Plus 5,5 inç boyutunda bir ekrana ile geliyor. E4 Plus modelinde ayrıca 3GB RAM bulunuyor. Cihaz gri ve altın rengi ile 190 Euro fiyattan satışa sunulacak.

Sızdırılan görsele baktığımız zaman cihazlarda parmak izi okuyucusunun bulunduğunu görüyoruz. Her iki cihazda çift sim kart desteği ile beraber gelecek fakat aktif sim olarak kullanılıp kullanılmayacağı henüz belli değil. Bu arada hatırlatmakta fayda var Moto E4 8.99mm kalınlığa ve 151gr ağırlığa sahip iken Moto E4 Plus modeli 9.55mm kalınlık ve 198gr ağırlık ile beraber geliyor.

Whatsapp