Moto E4 Plus, CAD Görüntüleri ve 360 Derece Videosu Sızdırıldı

Motorola'nın duyurusu yaklaşan alt seviye akıllı telefonu Moto E4 Plus'a ait CAD görüntüleri ve 360 derece videosu internete sızdırıldı. Moto E4 Plus'ın tüm tasarımını gözler önüne seren detaylar burada..

Geride bıraktığımız hafta boyunca Motorola'nın Yeni akıllı telefonları Moto E4 ve Moto E4 Plus hakkında bazı bilgiler internete sızdırılmıştı. Bu bilgiler arasında, iki telefonun görüntüleri, sızdırılan özellikleri ve E4 Plus'ın 5.000 mAh bataryaya sahip olacağını gösteren FCC belgeleri bulunuyordu. Tüm bunlara ek olarak Steve Hommerstoffer (@Onleaks) tarafından hazırlanan CAD tabanlı render görselleri ve 360 Derece görüntü sağlayan bir video da internete sızdırıldı. 

Motorola Moto E4 Plus özellikleri hakkında bildiğimiz tek şey, Mediatek bir yonga setinden güç alacağı ve devasa büyüklükte bir bataryaya sahip olacağı. Bugün ortaya çıkan CAD render görselleri ise telefonun 2.5D kavisli bir cama sahip 5 inç civarında büyüklükte bir ekranla geleceğine işaret ediyor. 

Moto E4 Plus videosunda dikkat çeken noktalardan biri telefonun üst kısmında yer alan 3.5mm kulaklık girişi oluyor. Bununla birlikte telefonun ön kamerasının yanında bir de ön flaşı sahip olacağı görülüyor. Ekranın alt tarafında parmak izi tarayıcısı bulunurken, cihazın sağ tarafında ise dokulu bir güç butonu ve ses tuşları bulunuyor. MicroUSB bağlantı noktası telefonun alt kısmında yer alıyor ve akıllı telefonun arkasındaki kamera modülü küçük bir çıkıntı oluşturuyor. Lenovo logosu, cihazın sağ alt arka hoparlör ızgarasının yanında yer alıyor.

Moto E4 Plus, 9.3mm kalınlığı sahip ve cihazın sahip olduğu muazzam batarya göz önüne alındığında bu makul bir kalınlık gibi görünüyor. Moto E4 Plus'ın render görüntülerine yukarıdaki fotoğraf galerisinden göz atabilirsiniz. 

Whatsapp