Moto E3 Power Hong Kong'un ardından Hindistan'a geliyor

Moto E3'ün yüksek kapasite bataryalı versiyonu yakında Hindistan'da yerini alacak...

Lenovo, Çin'in en büyük teknoloji devlerinden ve firma akıllı telefon pazarında liderliği hedeflerken, Motorola'yı bür süre önce bünyesine katmış ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Bu sene farklı cihaz duyuruları ile adından söz ettirmeye çalışan firmanın sunduğu modellerden birisi de Moto E3 olmuştu.

https://twitter.com/Moto_IND/status/768309563200249856

Moto E3'ün bataryası daha yüksek bir versiyonu Moto E3 Power olarak bir süredir haberimizde yer alıyordu ve dün sizlere bu akıllı telefonun herhangi bir resmi duyuru olmadan Hong Kong'da satışa sunulduğu bilgisi gelmişti. Şimdi de yeni ortaya çıkan bazı haberlere göre Moto E3 Power, dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da sunulacak.

Motorola'nın Hindistan resmi Twitter sayfası üzerinden yeni bir teaser görsel paylaşıldı. Bu yeni teaser görselde bir akıllı telefon yer alırken, batarya kapasitesinin arttırıldığına vurgu yapılıyor. 

Diğer taraftan Hindistan'a giriş yapan gümrüklü malların listelendiği site olan ZAUBA'da da bazı önemli detaylar göründü. Buna göre Motorola, 3 adet 4.000 parça Moto XT1706 model numarasına sahip cihazı Çin'den Hindistan'da göndermiş ve bu da ilk planda 12.000 adet Moto E3 Power modelinin satışa sunulacağı anlamına geliyor.

Moto E3 Power akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Akıllı telefonun sistem belleği 2GB ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olmakta. 3.500mAh batarya içeren akıllı telefonun arkasında 8MP kamera bulunuyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor. Yonga seti ise MediaTek MT6735P olarak yer alıyor.

Whatsapp