Moto E3 Power, gelecek hafta önemli bir pazarda satışa çıkacak

Moto E'nin daha yüksek batarya içeren versiyonu gelecek hafta Hindistan'da sunulacak...

Lenovo bünyesinde yeni akıllı telefon modelleri Motorola'dan gelmeye devam ediyor ve bunlardan bir tanesi de Motorola E3 olmuştu ve bu cihazın arkasından da Moto E3 Power adında bir başka model de Wi-Fi sertifikasyon sürecinde ortaya çıkmış ve sonrasında da sessiz sedasız Hong Kong'ta satışa sunulmuştu.

Gelen yeni bilgilere göre Moto E3 Power'ıun satışa sunulacağı yeni ülke Hindistan oldu. Nüfus yoğunluğu ile dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da bu yeni akıllı telefon 19 Eylül tarihi itibari ile satışa sunulacak.

Yeni akıllı telefonun fiyatı hakkında henüz bilgi bulunmazken Hong Kong fiyatı HKD 1,098 (yaklaşık $140) olan Moto E3 Power, ülkenin önemli perakende satıcılarından Flipkart üzerinden satın alınabilecek.

Moto E3 akıllı telefon 5" büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip ve cihazın ekran çözünürlüğü ise 1280x720 piksel HD olarak belirlenmiş. Cihaz 2GB sistem belleğine sahip ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olarak belirlenmiş. MediaTek tarafından geliştirilen 1Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MT6735P yonga setinden güç alan Moto E3 8MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile geliyor.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Moto E3 2.800mAh batarya içerirken, Moto E3 Power da ise farklı olarak 3.500mAh batarya bulunmakta.

Whatsapp