Moto E3 akıllı telefonun basın görselleri ortaya çıktı

Lenovo/Motorola yakında giriş seviyesinde Moto E3 adında yeni bir cihazı satışa sunacak...

Bu sene yeni bir çok model duyurusu gerçekleştiren Lenovo / Motorola'dan önce Moto G4 ve Moto G4 Plus adındaki iki yeni orta seviye cihaz duyurusu gelmişti. Bir süre önce de Moto X ve Moto X Force adı ile iki yeni üst seviye akıllı telefon duyurulurken, ayrıca giriş seviyesinde de Moto E3 geçtiğimiz günlerde İngiltere'de düzenlenen etkinlikle tanıtılmıştı.

Eylül ayında satışa sunulacağı kaydedilen bu akıllı telefonun ise detaylı görselleri çok fazla bulunmazken, detaylı basın görselleri ortaya çıktı. 

Cihaza bakarsak eğer, Moto E3 akıllı telefon 5" büyüklüğünde dokunmatik ile gelirken, ekran çözünürlüğü ise 1280x720 piksel HD olarak belirlenmiş. Moto E3 akıllı telefon dört çekirdekli işlemciden güç alıyor, ancak henüz ne olduğu konusunda kesin bilgi gelmezken, Moto G4'te yer alan Qualcomm Snapdragon 410'un bu cihazda da kullanılabileceği ifade edilmekte.

Akıllı telefonun işletim sisteminin ise Google Android 6.0 Marshmallow olmakta ve batarya da Moto E3'te 2.800mAh olarak konumlandırılmış. 1GB sistem belleği akıllı telefonda yer alıyor ve dahili veri kapasitesi de 8GB olurken, bu kapasite microSD kart desteği ile biraz daha arttırılabilmekte.

Moto E3'ün arka yüzünde 8MP LED flaş destekli kamera bulunuyor. Ayrıca Selfie kamerası da 5MP olarak önde konumlandırılmış. 

İngiltere ile birlikte dünya genelinde bir çok ülkede satışa sunulması bekleniyor...

Whatsapp