Moto "Cedric", Nougat ile sunulacak ilk Motorola akıllısı olacak

Motorola'nın Cedric kod isimli yeni akıllısı yakında sunulabilir.

Cep telefonu pazarının köklü isimlerinden birisi olan Motorola, önce Google'a arkasından da Lenovo'ya satılmıştı. Şu an hala Çinli teknoloji devi bünyesinde çalışmalarını sürdüren firma, bu sene de ilgi çeken bir çok model sunarken, şimdi de yeni sunacağı farklı modellerle haberlerimize konu olmaya devam ediyor.

Motorola, şu anda Android Nougat mobil işletim sistemi ile kutudan çıkan hiç bir modele sahip değil, ancak yeni bilgilere göre bu durum çok yakında değişebilir.

Firmanın yeni bir akıllı telefon modeli, Amerika Birleşik Devletleri'nde sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıktı. Moto Cedric kod ismine sahip olan bu yeni akıllı telefon Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemine sahip. Ayrıca baktığımızda XT1670, XT1671, XT1675, ve XT1676 olmak üzere bazı farklı model numaraları ile gelecek.

Cihazın teknik özelliklerini sizlere sıralayacak olursak eğer, akıllı telefon 2GB sistem belleği ile gelecek. Moto Cedric akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 16GB ya da 32GB olurken, ayrıca LTE desteği sunacak ve 2.800mAh batarya içerecek.

Henüz akıllı telefonun hakkında çok fazla bilgi bulunmazken, ekran büyüklüğü ve çözünürlüğünün ne olacağı hakkında bilgi sahibi değiliz. Tek ve Çift SIM kart içeren versiyonlar firma tarafından sunulacak.

Whatsapp