Moto C2, firmanın ilk Android Go'lusu olabilir

Motorola firmasının geliştirdiği iddia edilen giriş seviyesi akıllı telefon modeli Moto C2, firmanın ilk Android Go'lu ismi olarak karşımıza çıkabilir.

Bir dönemler cep telefonu üretiminin en önemli ismi olarak karşımıza çıkan Motorola firması, şimdilerde ise isim haklarını kiralayan Çin merkezli TCL firmasının bünyesi altında yoluna devam ediyor. Uzun bir süredir firmanın One Power olarak isimlendirdiği bir model üzerinde çalıştığı öne sürülürken, öne çıkan yeni sızıntılara göre firmanın ilk Android Go işletim sistemli modelinin Moto C2 olacağı öne sürüldü.

XT1920 model numarasıyla birlikte geliştirildiği öne sürülen Moto C2 isimli telefona ait ilk izler Asya ve Avrupa pazarında satışı onaylayan ECC üzerinden rastlanırken, akıllı telefonun Kuzey Amerika pazarına da merhaba diyeceği belirtiliyor. Şirket tarafından geliştirilen bu cihazın 1 GB kapasitesindeki RAM bellek ile 16 GB kapasitesindeki dahili depolama alanıyla birlikte geleceği iddia edilirken, cihazın herhangi bir görseli bulunmuyor.

Cihazın tasarımı bilinmese de boyut olarak 147.88 x 71.22 mm boyutlarında olacağı verilerine rastladık. Moto C2'nin bu boyutlarını ele aldığımızda cihazın 5.0 inç yada 5.2 inç genişliğindeki bir dokunmatik ekran üzerinde şekilleneceği öne sürülürken, cihazda ilginç bir şekilde 2.100 mAh kapasitesindeki bir bataryanın kullanılacağı belirtiliyor.

Motorola Moto C2 isimli modelin 8 GB kapasitesindeki depolama alanına sahip bir sürümü daha olacağı öne sürülürken, cihazın teknik özellikleri, çıkış tarihi, resimleri ve fiyat etiketi hakkında bilgiler geldikçe yeniden karşınızda olacağız.

Whatsapp