MIUI 9, Xiaomi Mi 5 ve Xiaomi Mi 5s Plus Modelleri için Yayınlandı

Xiaomi, Mi 5 ve Mi 5s Plus akıllı telefonlarının global versiyonları için MIUI 9 güncellemesini yayınlamaya başladı.

MIUI 9 güncellemesinin yaklaşık olarak iki hafta önce bazı modeller için global ölçekte yayınlamaya başladı. Güncelleme takvimine yeni cihazlar ekleyeceğim açıklayan Xiaomi,  şimdi de MIUI 9 güncellemesine Mi 5 ve Mi 5S Plus akıllı telefon modellerini ekledi. 

MIUI V9.1.1.0 NAAMIEI güncellemesi, toplamda 571 MB boyuta sahip olup bir dizi yeni özellik ve daha fazla performans geliştirmesi getiriyor. Bu yenilikler arasında,İkili Uygulamalar için arama yapmayınız desteği ve cihaz şarja takıldığında daha iyi batarya kontrolü için otomatik pil tasarruf modu gibi özellikler bulunuyor. 

Kamera uygulamasıyla ilgili daha iyi bir klasör temizleme aracı, optimize edilmiş sistem şifre çözme hızı ve düzeltmeler, yayınlanan yeni MIUI 9 güncellemesinin bir parçası oluyor. 

MIUI 9 Ana sayfa ekranı tamamen yeniden tasarlandı. Ana sayfa ekranında artık Takvim uygulamasında bazı yeni diller için tatil günleri kartları yer alıyor, bazı temalar güncellendi ve seçilen uygulamaların varsayılan temadaki hareketli simgeleri kullanılabiliyor. 

Güncelleme ile global Xiaomi Mi 5 akıllı telefonlara gelen yeni özelliklerin çoğu, ayrıca, MIIA V9.1.1.0 NBGMIEI adlı ve 1.3GB boyutu ile iki kat daha büyük  bir güncelleme ile Xiaomi Mi 5s Plus akıllı telefonlarda da kullanılabilir olacak. 

Whatsapp