MIUI 9 Kilit Ekranı Sızdırıldı, Güncelleme Tarihi Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin büyük beğeni toplayan Android ara yüzü MIUI'nin bir sonraki büyük güncellemesi MIUI 9 hakkında detaylar geldi.

Xiaomi halihazırda MIUI adı verilen Android arq yüzünün bir sonraki güncellemesi üzerinde çalışmakla meşgul. Önümüzdeki MIUI 9 güncellemesinin bölünmüş ekranda çoklu görev işlevselliği ile geleceğini duymuştuk ve şimdi ara yüzün yenilenen tasarımının ana unsurlarından biri Çin'de sızdırılmış durumda.

Aşağıdaki resimde gördüğünüz şey, MIUI 9 güncellemesi ile birlikte kullanıma sunulacak olan yeni MIUI kilidi ekranı olacak. Ekranın alt kısmında, LED flaşın fener işlevini etkinleştirecek kullanışlı bir kısayol bulunuyor.

Xiaomi Ekosisteminde popüler uygulamaları MiJia uygulaması, Mi Pay, Evrensel Uzaktan Kumanda ve Mi Bus kartı için birkaç kısayol var. Bütün bunlar açıkçası Çin'de kullanılabilir olacaktır, ancak asıl iyi olan tarafı ise belirtildiği göre kısayolların kullanıcı tarafından özelleştirilebilir olması.

Xiaomi'nin MIUI için açılan resmi Weibo hesabı, bu görüntünün aslında MIUI 9 kilit ekranının tasarımının olduğunu doğrulamıştı. Söylentilere göre Android ara yüzünün yeni versiyonu 16 Ağustos tarihine kadar hazır olacak. Ayrıca, kullanıcıların sistem uygulamalarını silmelerine ilk kez bu sürümle birlikte izin verilecek ve görünüşe göre SMS zamanlama işlevselliği bu sürümden itibaren kaldırılacak. 

Whatsapp