MIUI 9 Global ROM, Xiaomi Mi 6 için Yayınlandı

Xiaomi, bazı Xiaomi Mi 6 modelleri için MIUI 9 Global ROM güncellemesini dağıtmaya başladı.

MIUI 9 Temmuz ayında resmi olarak duyuruldu, ancak Xiaomi'nin istikrarlı bir global ROM piyasaya sunması için üç aydan fazla zamana ihtiyacı vardı. Planlanan 2,Kasım yayınlanma tarihinden sadece bir kaç gün önce bazı Xiaomi Mi 6 modelleri için MIUI 9 Global ROM firmware güncellemesi gelmeye başladığı belirtiliyor. 

MIUI V9.0.1.0.NCAMEI sürüm numaralı güncelleme, uygulamaları başlatma ve kapatma hızlarını iyileştirmek için yeni sistem geliştirmeleri, yeni simgeler ve animasyonlar getiriyor. En son sürüm MIUI 9, bölünmüş ekran, Çift uygulama modunda uygulamaları aramak ve daha iyi numara engelleme yönetimi getiriyor.

Bazı yeni özelliklerin yanı sıra mevcut olan özelliklerin çoğunda da iyileşme yapılıyor. Bunlardan bazıları Dial pad için yanlışlıkla dokunmaya karşı koruma, Cleaner artık boş klasörleri daha iyi kaldırır ve Silent / DND modu için zamanlayıcılar da geliştirilmiş.

MIUI 9 tasarım yönünden ise düzenleme modunda da ayarlanabilen, basitleştirilmiş virüs tarama sonuç sayfası, yeniden tasarlanan ana sayfalar sunuyor.

Ağustos ayında, yeni Xiaomi MIUI 9 arayüz güncellemesini alacak telefonların listesi açıklanmıştı. Xiaomi Mi 6, yeni MIUI 9 güncellemesini global olarak alacak ilk cihaz olurken, MIUI 9 Global ROM güncellemesini alacak ikinci cihaz ise Xiaomi Redmi Note 4X olacak. 

Whatsapp