MIUI 11 Geliyor: Yeni ve Eşsiz Bir İşletim Sistemi Olacak

Henüz MIUI 10 dağıtımını tamamlamaysn Xiaomi, MIUI 11 çalışmalarına başladı bile. MIUI 11'in yepyeni ve eşsiz bir deneyim sunacağı iddia ediliyor.

Xiaomi'nin özelleştirilmiş işletim sistemi, Çin'de en çok aranan sistemlerden biri ve MIUI ROM dünya çapında toplamda 300 milyon kullanıcıyı aştı. MIUI arayüzü, toplam 402 haftalık güncelleme ve geliştirme geçmişine sahip. Ve MIUI, Çin'de kullanılan akıllı telefonlarda, en uzun süre kullanılan ROM'lardan biri. Her yıl sunulan önemli bir güncelleme, MIUI için standart haline geldi. MIUI 11 de doğal olarak Xiaomi'nin 2019 amiral gemisi akıllı telefon modelleri ile birlikte gelecek. 

Geçtiğimiz günlerde, Xiaomi MIUI Core Experience Yıllık Toplantısı'nda, Xiaomi'nin ürün planlama departmanı başkanı Liu Ming, Xiaomi MIUI 11 sisteminin gelişiminin resmi olarak başladığını söyledi. Bu aynı zamanda, yeni MIUI 11 sisteminin araştırma ve geliştirme aşamasına girmek üzere olduğunu gösteriyor.

Sunum sırasında yayınlanan fotoğraflara göre MIUI 11,  “yeni ve benzersiz bir işletim sistemi” olarak lanse ediliyor. “Şimşek Hızında” MIUI 9 ve “Yapay zekâlı tam ekran sistemi” MIUI 10 ile karşılaştırıldığında, MIUI 11'in daha canlandırıcı bir kullanıcı deneyimi sunmak için insani fonksiyonların geliştirilerej tam olarak optimize edilmesi bekleniyor. MIUI 10, tanıtım tarihi itibariyle 18 aylık bir işletim sistemi ancak kararlı sürümü ile kullanıma sunulması 10 Eylül 2018 tarihini bulmuştu. 40'tan fazla Mi ve Redmi telefonu modeli MIUI 10 sistemini kullanıyor. MIUI 11 sisteminden beklentileriniz nelerdir?

Whatsapp