MIUI 10 Global Beta Güncellemesi Alacak Cihazlar Belli Oldu

Xiaomi'nin yeni tanıttığı MIUI 10 arayüzünü alacak olan Xiaomi cihazlarının yeni bir listesi yayınlandı. MIUI 10 Global Beta güncellemesi bu ay birçok cihaza gelecek.

MIUI 10 yazılımı Xiaomi'nin Mi 8, Mi 8 Explorer Edition ve Mi 8 SE akıllı telefonlarını duyurduğu 31 Mayıs'ta Çin'de resmi olarak piyasaya sürülmüştü. Bugün şirketin Hindistan'daki Redmi Y2 tanıtım etkinliğinde MIUI 10 Global Beta sürümünün bu ay dağıtılmaya başlayacağı belirtildi.

MIUI 10 yazılımı gelişmiş pil tasarrufu özelliklerinin yanı sıra performans iyileştirmeleri ve yeni çerçevesiz ekranlı telefonlar için jest desteği ile birçok kişinin merakla beklediği bir arayüz oldu. Aşağıda yer alan görsel üzerinden hangi cihazların ilk olarak MIUI 10 Global Beta yazılımını alacağını görebilirsiniz.

Yeniden tasarlanan son uygulamalar ekranı ve derin öğrenme algoritmaları sayesinde Redmi Note 3 gibi tek arka kameralı eski telefonların bile harika bokeh çekimleri yapabileceği söyleniyor. Ayrıca MIUI içerisinde yer alan uygulamaların yenilenmiş hali MIUI 10 ile beraber kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Xiaomi, MIUI 10 Global Beta yazılımını Haziran ayının ortalarından itibaren aşağıdaki cihazlar için resmi olarak dağıtmaya başlayacak.

Mi Serisi


Mi MIX 2, Mi 6, Mi 5s Plus, Mi 5s, Mi 5, Mi 4, Mi 3, Mi Note 2, Mi Max 2 ve Mi Max

Redmi Note Serisi


Redmi Note 5 (Hindistan), Redmi Note 5 Pro, Redmi Note 5A, Redmi Note 5A Prime, Redmi Note 4, Redmi Note 4X ve Redmi Note 3

Redmi Serisi


Redmi 5, Redmi 5A, Redmi 4, Redmi 4A, Redmi 3S, Redmi Y2, Redmi Y1 Lite ve Redmi Y1

Whatsapp