Migros, Xiaomi Mi 8 satışlarına başlıyor

Xiaomi'nin geliştirdiği ve üstün teknik özellikleri ile şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Mi 8 isimli akıllı cep telefonu, Migros'ta satışa çıkıyor.

Son dönemlerde Türkiye’nin popüler mağaza zincirlerinde kıyasıya bir teknolojik ürün satışı rekabetinin yaşandığından söz edebiliriz. Özellikle bu alanda BIM mağazaları ile A101 mağazaları adından sıkça söz ettirse de, yeni bir atılım ise oldukça popüler olan Migros firması tarafından gerçekleştirildi.

Tıpkı rakiplerinin yaptığı gibi Çin merkezli popüler üretici Xiaomi’nin bir modelini satışa sunma kararı alan şirket, ülkemizde ilk defa resmi satışı gerçekleştirilecek olan Mi 8 ile karşımıza çıkıyor. 2 Ağustos ile 15 Ağustos tarihleri arasında satışa çıkacak olan bu ürünün Migros mağazalarındaki fiyat etiketi ise 3.399 TL olarak belirlenmiş.

6.21 inç genişliğinde 2248 x 1080 piksel çözünürlüklü görüntü oluşumu gerçekleştiren dokunmatik panel üzerinde şekillenen cihaz, Snapdragon 845 yonga seti ile 6 GB kapasitesindeki LPDDR4X RAM bellekten gücünü alıyor. Cihaza grafiksel anlamda ise Adreno 630 grafik birimi eşlik ederken, yazılımsal olarak ise kutusundan Android 8.1 Oreo ve MIUI 9 arayüzü ile birlikte çıkıyor.

Hem parmak izi okuyucusu hem de IR yüz tanıma teknolojisiyle birlikte korunan cihaz, 4G VoLTE, WiFi 802.11ac, Bluetooth 5, Çift frekanslı GPS / GLONASS / Beidou, NFC ve USB Type-C bağlantı noktalarını içeriyor.

Cihazla ilgili tüm teknik özellikleri ve diğer cihazlarla karşılaştırmasını aşağıdaki ilgili cihazlar sayfamızı ziyaret ederek gerçekleştirebilirsiniz.

Whatsapp